Mars 15

Godmorgon, godmorgon. Här sitter jag i skolan, för en gång skull tänkte jag gå på morgonlektionen a la tisdag (italienska) och då är lektionen inställd, sådärja. Är alltså i skolan ca 2 h för tidigt. Aja, får iallafall tillfälle att plugga på Svenska provet vi har senare idag! Viktigt viktigt! Ska läsa lite mera om det nu. Det jag ätit idag är mannagrynsgröt, sjukt gott. Har ätit det varje morgon i ca 13 år. Tröttnar aldrig.

KDF 993

Juste i helgen var ju jag & Kim i Hedermora, hennes farmor & farfar har hus där. Det började med att vi satt på Geografi lektionen i fredags och Kim föreslog att vi skulle ta en roadtrip upp dit och åka lite snowboard och åka skoter, sagt och gjort, 4 h senare var vi uppe. Första dagen åkte vi lite snowboard eller jag gjorde inte Kim. Senare såg vi en sjukt lång kärleksfilm "Doktor Zjivago", den var faktiskt riktigt bra men 4 tim lång.. Och igår åkte vi på skoter utflykt som var askul. Vi kom hem igår runt 4 tiden, hemvägen tog bara ca 2,5 tim haha gick alltså mycket snabbare hem, med det var väl för att det gick nedför, höhö(tråkigt skämt)

-


Mars 14, 2011

Idag är första dagen på veckan. Känns dock inte fullt så hemskt som det brukar. Mina planer idag är att sluta skolan vid 16.30-16.00(?) beroende på hur lärarna lagt upp schemat. Efter det drar jag till gymmet med Kim! Har inte tränat på hela helgen eftersom vi varit i Hedermora, så vill verkligen köra ordentligt! Sen åker jag hem till Micke och äter eftersom han börjat deffa nu så då får jag nyttig mat där hehe... Till skillnad från hemma där jag inte kan styra lika mycket över vilken mat vi äter.

Ikväll ska jag mysa med min kille för jag har saknat honom. Vi hade månadsdag igår men vi firar inte dem längre, det har gått så lång tid nu. 21 månader hade vi varit tillsammans igår iaf för er som undrar.

Promise

En av de finaste och bästa filmer jag sett, "A walk to remember"

Ekologisk

Idag är det jag som står för middagen, spagetti & köttvasås står på menyn - mums! Micke kom precis hit efter hans träning, han står i duschen och jag ska precis börja med maten. Resten av familjen blir sena idag o därför tog jag på mig detta med matlagningen, cred till mig.

Afternoon

Nu blir det en promenad i solskenet med Amanda & min nya jacka, hihi

Mars 8

Jahapp såhär ser jag ut dagen till ära. Ligger i soffan med laptopen och bara chillar. Känner mig sjukt seg och lite rastlös, kollade på Big Brother förut, jag som hatar det, nu kan jag inte sluta titta, jävla mainstream skit. Vill verkligen träna idag men är ju "sjuk", eller jag har haft ont i huvudet och mått illa 3 dagar nu men imorse kändes det bara lite och nu känns det inget alls så egentligen borde jag kunna träna.. Aja får se hur jag gör sen. Idag har jag iallafall outfiten, inget smink, rosa mjukisbyxor och en skön vit tröja, niice!!

RSS 2.0