Where

Söker sommarjobb för glatta livet. Peace and Love, Utö, Grekland, Portugal, Emma boda. Överleva sommaren. Gotta do what you gotta do. Abula Mohammed gatukök & nynäs tvätten, desperat var namnet?!

Is this my life? I'm wondering
It happened so fast
How do I turn this thing around

You brighten up my life


24 Maj

När man kollar ut idag är det svårt att dessa underbara bilder togs igår
Men så är fallet. Härliga Sverige. Knäppa Sverige.
Svensk sommar ftw

Här äts det pasta...

.. För hela slanten!

FUCK

Ungefär så här taggad är jag på att plugga idag

/

Känner mig en smula ensam. Längtan efter någon. Sällskap i vilket form som helst. Magen ekar, gröten skötte inte sitt jobb att hålla mig mätt länge. Huvudet gör ont efter en helg som denna. Fransyrskor, Barbies & Dans. Bada badkar efter fest, försöka hålla huvudet ovanför vattnet. Vara liten o hjälplös, bli ompysslad. Sola på Rudan & subways-mackor i solen. Drama, ondska & självinsikt. Vänner, tjejer, skratt o bajs. Utlandsresor, Sommarplaner och tusentals historier. Amandas skratt. Värme, glädje - Helg.

Utkast: Maj 19, 2010

Det är fint väder hela tiden nu. Sommar kan man säga
Jag ligger efter i massor av skolarbete, skiten är upp till axlarna nu.
Jag saknar mina vänner jätte mycket
Ikväll är det fotbollsträning, är halvtaggad.

23.06

Pömsig tjej säger godnatt. Majkie sover redan. Matte nationella imorgon, känner mig totalt likgiltig inför det. Helt oberörd, wierd. Nej nu ska jag gosa ned mig på en varm o gosig bröstkorg - ibland har vi det för bra iallafall..♥

/

You're beautiful, that's for sure
You'll never ever fade
You're lovely but it's not for sure
That I won't ever change

I ♥ Lillasysters tröja


Norges nationaldag

Idag hade vi en helt fantastisk, underbar och superhärlig dag i "skolan". Vi var i Nynäs och paddlade, först 1,5 h sen asgod lunch, solning och fotning vid vattnet för sedan yttligare ca 2 h paddling tillbaka till ursprungsplatsen. Vädret var strålande, stekande varmt med vatten som ständigt svalkade och blänkande hjälpte brännan lite på traven - grymt! Är som förstårligt helt död i armarna nu i efterhand och fotbollsträningen nalkades efter middagen men spelsuget var som bortblåst ikväll så det blev en kort cykel tur till Micke istället, ca 1 mil på 45 min - helt ok. Så nu har jag tränat stenhårt armar & ben idag, cred till mig! Nu ska jag hoppa in i duschen men min äckel gym-kille :D That's all for now. & ingen gnäll om uppdatering! Var glada att jag skriver överhuvudtaget istället


More than a man needsMin lilla solstråle


Twice


Funny "haha" or funny wierd?

Igår vaknade jag upp hemma hos amanda, drog hem ganska omgående och spelade sedan match i spöregnet på gräsplanen i Tungelsta. 3-3 blev det. Efter det drog jag hem och duschade, gjorde mig iordning sen kom Micke och käkade hos mig innan vi drog till Rosgården och Emil & Jonathans nya lägenhet. Det var trevligt men vi var dödströtta vid 12 så drog hem redan då. Idag har vi ätit mattes hembakta bröd till frukost och spelat Mirrors edge. Brainstormar lite om att gå på bio ikväll men får se hur det blir med det. Skulle behöva plugga lite idag också.

Jag har försökt att ge dig hela skulden, när jag innerst inne vet att den är min

Juste, "han" är här också..


I natt é jag din

♥ Kvällens halsband
♥ Kvällens ögonsmink
♥ Kvällens babe

slightly suicidal

Jag längtar till sommaren, ofc som alla andra. Men något som verkligen tynger ned mig är nästa sommar. Det är nämligen så att det är min årskull's tur att fylla lagligt nästa år, och när fyller jag då kan man ju undra - jo det ska jag berätta, 2 September fyller detta misslyckande arton. Seriöst alla ni som funderar på att skaffa barn, planera! You wont be sorry. Kanske låter som en larvig grej att bli upprörd för men jag blir seriöst helt nedstämd av att bara tänka på det.. Alla saker jag inte kommer kunna göra, alla saker jag kommer behöva hoppa - det suger! 2 September är inte jättesent på året, men det är preciiiis efter sommaren. Jaja behövde bara skriva av mig lite.

/1 + 2

= Despiekväll

Valborg hos mig


Som jag hade dig förut

"Det är värt det"

Vilken färg?


RSS 2.0