Från en afton som doftar lite W.M.C.A tack 9B ni é kärlek för mig 


Onsdag kväll

Tjena! Idag var en vild dag i skolan, massa strul med folksamlingar och arga lärare.  Och ja, alla vet vad jag snackar om. Iallafall så efter skolan hade vi iallafall möte några stycken hos Amanda -> Jag Micaela Pontus Nellie Jocke Amanda om att vi ska samla in pengar till klassresan. Vi ska ha disco för 3or till 5or den 30 Mars. Imorgon är det fredag! Fan va skönt, ska hitta på något med Kim och Amanda, ska bli extra kul eftersom att det var så länge sen och för att jag kommer ju vara borta hela sportlovet nu...aaaaah jag vill inte åka igen! Fast endå vill jag, aja. Nu måste jag plugga klart på glosorna godnatt allihopa!


*Morrr*

Ett vanligt inlägg kan jag väl bjuda på också. Fast jag vet att du Henke uppskattar inlägg som det förra mer. Aja idag var iallafall min första dag i skolan på de senaste 2 veckorna, inget speciellt. Henke var inte ens där...Fast Kim fick sin födelsedags present och hon verkade gilla den så det var ju kul. Idag smällde Amanda igen dörren på mitt finger så det börja blöda och jag grina i typ 30 sek sen var det bra igen haha. Nu måste måste måste jag plugga engelska så jag får avrunda här, ska hinna ta en dusch också innan 10 (jag har som straff att jag måste ligga i sängen då, varför? för att jag alltid kommer försent till skolan för att jag vägrar gå upp ur sängen på morgonen) Men jag är endå jävligt trött eftersom att jag var upp i över 36 timmar från tisdag morgon till onsdag kväll, så hejdå!


In it to win it (not)

Tja, sitter här och försöker analysera texten till låten It's my life med Bon Jovi, hur jävla svårt som helst! Vet inte vad jag ska ta mig till, den ska vara inne imorgon förövrigt.
 Aja, det löser jag snart nu tänkte jag skriva om (o)viktiga saker istället. Eller vi får se hur det blir. Jag tänkte på det här med killar, om varför typ 99% av dem är så himla oseriösa? Nonchalant med både sina egna och andras känslor, och vi tjejer bara grinar och tycker de är dumma i huvudet, omogna. Men om man vänder på det då? Vid 15 års ålder varför vill vi ha förhållande då egentligen? Det är inte rätt tid för sånt, det ser jag på alla mina kompisar som har förhållanden på nån vecka max 1 månad, dom säger att de älskar varann, älskar! Och att det alltid kommer vara dem, sen efter nån vecka har man iallafall träffat någon ny. Nu är tid att testa alla möjliga, leta sig fram tills den "rätta" uppenbarar sig, jag menar absolut inte att man ska bete sig som en hora och så men allvarligt tjejer - är bekräftelsen av en veckas förhållande värt så mycket egentligen? Varför inte en vecka av kul istället? Utan massa krav och förväntningar hängande över sig och sin kille, som i slutet kanske pajar hela grejen. Kanske tycker jag bara såhär för att jag själv tappat tron på det helt, iallafall för tillfället pga dåliga erfarenheter, inte av förhållanden men av krossat hjärta pga mina egna förväntningar som inte uppfyllts. Men nu har vi väl endå tjatat klart på att det är killarna som borde ändra på sig? Kanske är det dags att vi också tar en liten funderare, eller vad säger ni? Komentera gärna :)


Put your hands in the air like you just don't care

Hejhej. Nu sitter jag äntligen här igen, nydushad i min alldeles egna morgonrock i mitt alldeles egna sovrum och fyfan va bra det känns! Får väl erkänna att pluggningen i U.S inte riktigt blev som planerat. Men det är väl bara att bita ihop och hoppas på godkänt i det mesta imorgon och följande omprovs dagar. Nu svullar jag svenskt godis utan minsta dåligt samvete, för det här har jag förtjänat. 

De här låtarna är de absolut bästa just nu:
Taylor Swift - Love Song
All American rejects - Gives you hell

Nu ska jag mysa med min lillasyster (den trevliga) AKA den minsta


Gymnasieval

Har har ni mina gymnasieval for er som undrar:

Klara Sodra - Sam. Beteende vetenskap
Klara Sodra - Webb&media
Fredrika - Sam. Turism
Fredrika - Sam. Idrott&Ledarskap

Eftersom valen skulle vara gjorda innan den 16 Feb och jag akte den 2a hade jag bara nagra dagar pa mig att valja, jag funderar pa att flytta om lite i ordningen men det far goras i April isannafall. Ciao


Dan fore dan

Hi, idag ar min sista riktiga dag har i soliga Florida..lite trakigt, samtidigt som jag langar hem som fan nu! Saknar mina vanner jatte mycket och jag haller pa att fa spel pa Jennie och Pappa nu efter 2 javla veckor tillsammans. Men jag ska inte klaga, vadret blev underbart de sista dagarna (mellan 28-30 grader, vindstilla utan ett enda moln pa himlen) och jag har hittar flera fina kladesplagg m.m i varat sjukt stora kopcentrum Sawgrass Mills.
 
Nu ar jag riktigt sugen pa lakrits ocksa, dom har inte det har! Ingen alls! Jag forstar inte hur de klarar sig. Imorgon hinner vi bara ligga pa stranden 2 tim kanske eftersom bussen till flygplatsen gar 2 pm och planet lyfter 6 pm. Jag landar pa Arlanda 9 pa tisdag morgon (3 pa natten amerikansk tid) sa min hjarna kommer formodligen vara mos. Jag har ju mojlighet att ga till skolan den dagen men jag tror jag skippar det och gar torsdag fredag istallet.

En lite rolig sak har ar alla tv-program som ar sa manga program fore an hemma i Sverige, jag fick veta i de forsta dagarna jag var har vem som vann Top Model (som sands i Sverige nu) och den nya sasongen har borjat har. Lost ar inne pa en ny sasong och Desperate Housewives likasa.

Nu ska jag kolla pa film och ata Lays chips (smakar nada) och ja ni som reagerat pa detta och likasa foregaende inlagg jag har atit en javla massa chips under tiden jag har varit har, men vad kan man gora? Jag befinner mig i universums fetaste land, dom har smalt ost, lok och vinager till ALLT, sa det ar arligt talat inte sa latt att motsta. Ok jag kunde skippat de (for manga) burkarna Sprite per dag, usch va tjock jag later! Jag at faktiskt en ceasar sallad nar vi var pa Mcdonalds i forrigar! Men for mig ar det hur jag ser ut i spegeln inte vad vagen sager. Nej nu ska jag sluta vara wierd, vi ses!

Yes!

Nu ni! Idag kopte vi en laptop - asnajs! Bara att det inte finns de tre sista bokstaverna i svenska alfabetet vilket suger lite latt men data som data ellerhur? Idag var vi ute och fiskade och pappa fick en fisk som var over 1 meter, kmr inte ihag vad den hette...sag iallafall ut som en forvuxen stromming. Jennie blev jatte sjosjuk men det var mysigt enda for vadret var soligt och skont. Imorgon hoppas vi pa sol for vi har planerat att ligga pa stranden. Har massor av bilder som lags ut nar jag kommer hem, vilket blir nasta tisdag pa morgonen. Har ni tankt pa hur skont det ar att vara i ett land dar folket inte forstar ens sprak? Man kan prata hogt om dem var som helst, nar som helst. Men speciellt har i USA finns det nagra ord som man ska passa sig for, da vi bade anvander dem i svenskan och amerikanskan, t ex:
Fuckat, Fuck you, Okej, Cool, Oh my god, Shit, Idiot, Neger.
Ha det bra allihopa ciao!
Nagra till ord som amerikanare reagerar pa: anus, tampong, rasist, special, nice

USA - Miami

Hejhej. Nu sitter jag pa ett internet cafe i Miami, vi ska strax ata lunch. Lite konstigt, for det ar kvallstid hos er i Sverige. Vadret suger har nere, det bara blaser hela dagarna. Men temperaturen ligger mellan 25-27 grader iallafall sa jag ska inte klaga. Det finns 3 saker som jag tycker Sverige borde overvaga starkt att inskaffa: 2-pack Pringles, Tic Tac och kladaffaren Forever 21. Jag skriver mer nar jag kommer hem. Ha det bra


9 flygtimmar

Nu har jag precis ätit god middag med familjen + farfar. Packade klart för nån timme sen, för mycket kläder såklart. Pappa bad oss bara packa för några dagar eftersom att vi kommer shoppa kläder också som måste få plats. 10.55 går planet imorgon och vi måste åka hemifrån 07.15 av någon konstig anledning....Ni får ha det så bra nu här i kalla Sverige, själv kommer jag njuta galet i solen de närmaste 2 veckorna. Loggar kanske in på något internet café, och vissa personer (Kim,Henke,Amanda) vi hörs på telefon, minst 1 gång! Och om nån lärare frågar så har jag fått influensan - So long suckers! (K)


Diverse minnenbild 1: Tjejkväll, J mellan Lollos ben.
bild 2: Hanna, Micaela & Amanda 05 utklädda(?)
bild 3: Jag på Kim, Gotland sommaren 08
bild 4: Kim, Josse, Nellie
bild 5: Dana cup 08, Josefin & Sejmi "hur man skrämmer bort äckliga turkar"
bild 6: Josefin & Micaela på väg.
bild 7: Sommaren 05 Josefin & Helen (+Nellie, Felicia och Jennie tältar)
bild 8: Första hoppet från tian (!)
bild 9: Jag, Amanda, Micaela, Hanna. Ingen komentar.
bild 10: Josefin & Louise S nyår
bild 11: Gina & Josefin, Micaela & Nellie. Skolavslutning 04 eller 05
bild 12: Josefin & Linnea tjejkväll hos Frida K
bild 13: Josefin & Jennie S nyår, skååååål

02.53

Godmorgon världen. Kollade klart på en film utan Amanda, vet inte när hon somnade men hon sover nu iallafall. Vilket jag också borde göra. Filmen hette 28 dagar efter och sög verkligen, iallafall slutet. Men nu ska jag krypa ner i bingen imorgon är det packning och förberedelse för resan som gäller. PEACE

RSS 2.0