1:a ring


Redovisning

Fick lite inspiration till en kul grej, ska lägga ut bilder från 1:an, 2:an och 3:an i gymnasiet. Så får ni se hur jag förändrats genom dessa tre år, OBS! Varning för otroligt fula/töntiga/fjortis bilder. Börjar med första inlägget efter det här, 1:a ring!

Don't settle for less

Nämen, hoppsan. Helt plötsligt sådär slänger jag in ett inlägg. Livet känns ganska bra nu, jag är lugn, säker. Det har känts ganska rörigt i mitt liv ganska länge nu, vet inte om det bara är för tillfället eller om jag sakta men säkert börjar gå mot en lite lugnare jag, mindre stress och ångest. Mera glada tankar och omge mig själv av glada människor som ger mig mycket energi, inte slösa sådan på krävande saker som inte ger mig något i utbyte.
Jag har hittat tillbaka till en vän som jag visseligen aldrig riktigt tappat men som vår relation har varit lite undanskymd en tid, hon ger mig massor av energi varje gång vi ses, prata ut och asgarva, kolla på Grey's och äta glass, sånt som gör ens liv lite enklare att leva.
Mannen min är också kvar i bilden, allt rullar på som vanligt och jag är så lycklig så.
Idag har jag varit i skolan enbart för att göra ett svenska prov 08:00-10:00, sedan slutade jag egentligen, men stannade kvar och tog tag i lite skolarbete, och hade sedan körlektion mellan 12:30-13:50, gick hyfsat idag. Ikväll ska jag träffa min Bästis. Men innan dess ska jag hämta lillasyster på dagis om cirkus 30 min och hänga med henne tills hennes far kommer hem.
Jahapp, det var allt från mig denna gång.
Ska väl försöka mig på att skriva av mig lite här ibland, but don't get your hopes up.
Bild från 1:an

RSS 2.0